Beethovens 250 års- jubileum. Lørdag 22.08. kl. 1400

Kjøp billetter her.

Endelig kan vi komme i gang med feiringen av Beethovens store jubileum! De 120 første som skaffer seg billett, får oppleve seks av Beethovens mest personlige og karakteristiske verk, fremført av Oslo strykekvartett. I tillegg vil Gunnar Danbolt forelese om Beethoven som komponist med hans strykekvartetter som eksempler.

Ikke i noen andre sjangre kan vi så klart høre utviklingen i Beethovens tonespråk fra hans tidlige wienerklassiske tonespråk til et mer «modent» og seinere moderne eller nærmest avantgardistisk uttrykk. Alle tre faser er med i de 6 av hans totalt 17 strykekvartett-verk som vi får høre denne ettermiddagen.

OBS! Legg merke til den store medlemsrabatten! Medlemsskap for 2020 koster kr. 300,- og gir halv pris på årets konserter. Betales til Vipps 95982, merk betalingen godt med navn og epostadresse. Ta vare på kvitteringen.