Oslo strykekvartett i Mariakirken fredag 25.10.19 kl. 19.30

Billetter: Kr. 300/200/150 Vanlig/venneforeninger/BK-medlemmer og studenter. Barn under 16 år er gratis. Billetter ved inngang, med kort eller kontant. Vipps på forhånd til 95982, vis kvitteringen ved inngangen og gi fortgang i køen!

PROGRAM: E. Grieg Kvartett i F-dur (2 satser), H. Sæverud Kvartett nr. 3 F. Valen Kvartett nr. 2, C. Debussy strykekvartett

Norges beste strykekvartett? I alle fall en av de mest etterspurte kammerensembler i Skandinavia. Geir Inge Lotsberg (fiolin) og Øystein Sonstad (cello) har vært med siden starten i 1991, mens Liv Hilde Klokk (fiolin) og Magnus Boye Hansen (bratsj) har kortere fartstid i gruppen.

De har et imponerende repertoar av ny og gammel musikk fra norske, nordiske og internasjonale kjente og ukjente komponister. Besøk dem på deres hjemmeside: http://www.stringquartet.com

Konserten arrangeres i samarbeid med Griegakademiet i Bergen. Konserten støttes av Bergen Kommune og Norsk Musikkråd.