St. Lawrence Quartet i Mariakirken 25.09.19 kl. 19.30

Billetter: Kr. 300/200/150 Vanlig/venneforeninger/BK-medlemmer og studenter. Barn under 16 år er gratis. Billetter ved inngang, med kort eller kontant. Vipps på forhånd til 95982, vis kvitteringen ved inngangen og gi fortgang i køen!

PROGRAM: C. Debussy strykekvartett i g-moll Osvaldo Golijov Qohelet C. Saint-Saens strykekvartett nr. 1 i e-moll.

Om kvartetten:

“A sound that has just about everything one wants from a quartet, most notably precision, warmth and an electricity that conveys the excitement of playing whatever is on their stands at the moment.”

– The New York Times

“Modern,” “dramatic,” “superb,” “wickedly attentive,” “with a hint of rock ‘n roll energy” are just a few ways critics describe the musical phenomenon that is the St. Lawrence String Quartet (SLSQ). The SLSQ is renowned for the intensity of its performances, its breadth of repertoire, and its commitment to concert experiences that are at once intellectually exciting and emotionally alive.

Se og hør kvartetten spille: https://www.youtube.com/watch?v=K8bIt2Eh3rM